İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Araç Kiralamaya Neden İhtiyaç Duyarız

Satın alım işlemleri olmadan araç sahibi olmak ister misiniz? Bunun en ekonomik ve zamandan tasarruflu yolu araç kiralamaktan geçiyor. Özellikle bu pandemi sürecinden dolayı, hepimizin gündelik işlerimizi zaman kaybetmeden gerçekleştirme isteğimiz vardır illa ki; bu yüzden pek ok kişinin sıkça tercih ettiği ulaşım yöntemi ‘Araç Kiralama Hizmeti’ olmaktadır. Kullanıcı için farklı tipte araç seçenekleri sunması ve konfordan ödün vermemesi kiralama acentelerinin kullanıcılarına en önceliği olmaktadır. Büyük avantajlı seçenekleri ve hesaplı araç stokları ile Kısa Dönem Kiralama ve Uzun Dönem Kiralama kapsamında sıfır kilometreli sıfır araçların kullanım imkanı sağlanmaktadır.

Araç Kiralama Nedir?

Son zamanların en sık sorulan sorularından biri de ‘Nasıl Araç Kiralayabilirim?’ sorusu olmaktadır. Araç Kiralama hizmetleri; araç satın alım işlemleri ve prosedürleri olmaksızın ihtiyaç duyduğunuz belirli bir dönem arası sahip olabileceğiniz araçların segment, renk ve kilometre sınır farkı gözetmeksizin sizler için kolayca tescilini ve sigortasını yapıp sizlere teslim etmektedir. Kullanıcı açısından da oldukça büyük pratiklik sağlayan hizmetlerinden biri olmaya devam ediyor.
Bireysel kiralamalarda genelde uzun vadeli, kiralamalarda yapılabilmektedir. Uzun dönem kiralamalarda, kullanıcıların kredi vasıtası ile yüksek oranda faizler ödemesi de bunun dezavantajı olsa bile, zaman tasarrufu ve bakım masraf muafiyeti ile kullanıcılara büyük avantaj sağlamaktadır.

Araç Kiralama İhtiyacı Neden Doğar?

Araç Kiralama Hizmetleri, hem bireysel olarak hem de kurumsal olarak gün geçtikçe daha da ihtiyaç haline gelmektedir. Ülkemizin Turizm ve Kültürel faaliyetlerini de şöyle düşündüğümüz zaman hem kısa dönem kiralamalar hem de uzun dönem kiralamalara kullanıcılarımızın talepleri oldukça artmıştır.
Ülkemizde araç kiralamak çoğu zaman satın alımlara göre daha avantajlı konumda olurken, öz sermayenin alımı noktasında kullanılması sebebiyle pek çok sebepten maddi zararları önlemektedir. Ticari ve karşılık açısından düşünüldüğü durumlarda kiralamanın satın almadan daha avantajlı olduğunu görüyoruz. Üstelik kiralama yaptığınızda; vergilendirme, sigortalama ve hasar tamiri vs. pek çok büyük masraflardan sizler muaf kılar, bu da sizlerin ekonomik bütçenizi rahatlatacaktır.
Ticari veya şahsi şirketler genelde kira bedellerini aylık olarak göstermektedir. Bu da şirket giderlerini büyük oranda azaltmaktadır. Bu giderlere ilaveten Araç Bakımı, Zorunlu Maliyet Sigortası, Motorlu Taşıtlar Vergisi gibi giderlerdir.

Kiralık Araçlar Neden Tercih Ediliyor?

Günümüzde trafikte tescilli kiralık araç sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Bunun en başlıca nedenleri; bireysel anlamda çeşitli ihtiyaçlar (Şehir içi & dışı yolculukları, turizm, iş seyahatleri, aile ziyaretleri, günübirlik gezintiler) olsa da sigorta, kasko ve vergi vs. maliyetlerden muaf olunmasıdır. Yılın belli dönemleri içerisinde araç kullanmak isteyen sürücüler araç ihtiyaçlarında kiralık araçlar ile çözümler bulmaktadır. Kiralık araç sizleri pek çok masraftan kurtardığı gibi satın alma aşaması için maddden yeterli olamadığınız durumlarda araç kullanmanızı sağlamaktadır.

Araç Kiralama Hizmeti Neleri Kapsıyor?

Araç kiralama hizmetleri; Dünya’da standart olarak süreye göre sınıflandırılmaktadır. Bunlardan en çok tercih edileni günlük araç kiralama hizmetidir. Ayrıca uzun dönem kiralama, premium kiralama, filo kiralama ve şoförlü kiralama gibi hizmet türleri de bulunmaktadır. Sizlerin tercihine uygun olan ve müsait olan segmentlerde seçim yapılarak dilediğiniz tarihte talep edebileceğiniz süre içerisinde en uygun ve konforlu araçlar dezenfekte edilerek kullanımınız için teslim edilebilmektedir. 
 


Etiketler: Araç Kiralamaya Neden İhtiyaç Duyarız