İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Sıfır Araç Almak İsteyenler İçin Öneri

Hayatında ilk kez bir araç sahibi olacaklar ya da ikinci el araçtan sıkılıp da artık sıfır tercih edenler için günümüzde çok farklı marka ve modellerde araçlar bulunuyor. Bu araçlarda ise fiyat segment ve markalara göre de değişiklik gösteriyor. 2017 yılının ilk çeyreğinde otomobil firmaları kampanyalarını genellikle sürdürürler. Ancak eğer ki sıfır bir araç alacaksanız bizim size tavsiyemiz yılın son aylarını beklemeniz olacaktır. Çünkü yılın son ayında düzenlenen kampanyalar ve yeni modelin piyasaya geliyor olması nedeniyle ciddi anlamda bir düşüş yaşanacaktır.

 Eğer ki aldığınız aracı uzun yıllar boyunca kullanmayı düşünüyorsanız o zaman bu sizin için tercih edilebilecek en doğru zamanlamadır. Bu zamanlamadan uzak durulmasının nedeni ise yılın en son ayları olması ve aldıkları araçlarının da bir ay sonrasında bir model aşağıda olmasıdır. Ancak aracı uzun ömürlü alacaksanız o zaman en güzel yöntemdir.

Sıfır araçlarda en dikkat edilen nokta otomobil teknolojileridir. Çünkü yeni nesil teknolojiler bir araca öyle büyük şeyler katıyor ki aracın çalışma sisteminden yakıt tüketimine kadar pek çok nokta bu durumdan etkileniyor. Yani yılın son ayında aldığınız bir araçta bunu görebilmeme imkanınız var. İşte bu sorular sıfır araç almak isteyenlerin en çok kafasında takılı kalan bilgilerdir.

Ancak işin başka bir yönü daha var ki acaba sıfır bir araç almak mı karlı yoksa sıfır bir aracı uzun vadeli olarak kiralamak mı? Bize sorarsanız uzun vadeli bireysel araç kiralama hizmeti sizin için en uygun olan yöntemlerin başında geliyor. Çünkü bu şekilde daha fazla bir tasarrufa gitmiş oluyorsunuz ve de aracınızda değer kaybı gibi bir sorunla karşılaşmıyorsunuz.


Etiketler: Sıfır Araç Almak İsteyenler için Öneri